Zakelijk

Maatwerk voor grote

en kleine bedrijven.

Zakelijk

Zaal Huren Voor Een Bijeenkomst, Presentatie, Jubilea Of Beurs.

U kunt bij ons terecht voor zakelijke evenementen zoals themafeesten, workshops, bedrijfsfeesten, afscheidrecepties en galafeesten. De warme en trendy uitstraling geven uw zakelijke bijeenkomst net dat beetje extra. U en uw gezelschap voelen zich snel thuis in deze stijlvolle omgeving.

De TMG Congres en partycentrum beschikt over ruime zalen die u kunt gebruiken voor iedere gelegenheid, of het nu gaat om een feest, partij, bruiloft, vergadering, koffietafel, lunch, diner of zomaar een gezellige bijeenkomst. Wij werken samen met de beste partycateraars van Nederland. Zo kunnen wij uw evenement volledig verzorgen op culinair gebied. De TMG Congres en partycentrum biedt u ook de mogelijkheid om uw evenement helemaal zelf te organiseren. U kunt dan uw eigen cateraar, band etc. regelen. Alle faciliteiten (keuken, bar etc).

Als gastheer of gastvrouw wilt u niets aan het toeval overlaten. U wilt een sfeervolle zaal, perfecte catering en passend entertainment. En u wilt er eigenlijk helemaal geen omkijken naar hebben. Bij Partycentre Almere bent u aan het goede adres. We hebben de ruimte, de middelen en de mensen om van ieder feest een onvergetelijke happening te maken.

Aanvraag

Benieuwd naar alle mogelijkheden voor uw zakelijke evenement?

Neem contact op