Zalen

De ideale locatie voor een

bruiloft of succesvolle event.

Zalen

U kunt bij ons terecht voor themafeesten, verjaardagen, bruiloften en kinderfeestjes. U en uw gezelschap voelen zich snel thuis in deze stijlvolle omgeving.

Zaal 1

Zaal 2

Zaal 3

ZALEN

De 3 zalen van TMG Partycentrum zijn multifunctioneel. Ze zijn geschikt voor zowel kleine als grote feesten en evenementen. Daarnaast bieden we ook artiesten, decoratie en andere programmaonderdelen aan die uw ontvangst compleet maken. Of het nu voor een receptie, een zakelijke meeting, een bruiloft of themafeest is.

PARKEERGELEGENHEID

TMG Partycentrum beschikt over een eigen parkeerterrein. Gasten kunnen hier onbeperkt gratis parkeren. Tegen een meerprijs is Valet parking Service mogelijk. U biedt hiermee uw gasten extra comfort en gemak.

BEREIKBAARHEID

TMG Partycentrum heeft een centrale ligging in het midden van het land en is zeer goed bereikbaar met auto, fiets en openbaar vervoer.

Naast verschillende hoofdwegen, is Station Almere Oostvaarders op enkele minuten loopafstand.

MEERDERE KEUKENS

TMG Partycentrum beschikt over meerdere keukens waar gekookt kan worden. Tevens kunnen wij ook optreden als een restaurant bij uw feesten. Als u een zaal bij TMG Partycentrum huurt, dan mag u in overleg met de beheerder de keukenruimte gratis gebruiken zonder apparatuur.

Offerte

Wij adviseren en informeren u graag over de mogelijkheden.

Vraag hier een offerte aan